Diensten


Verhuur en verkoop

 
Onze portefeuille bevat een grote diversiteit aan kantoor- en bedrijfsruimte voor het MKB. Daarnaast houden wij uiteraard de gehele markt goed in de gaten. We weten wat er speelt.
Of u nu wilt kopen of verkopen, beleggen, huren of verhuren, we zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op; dankzij deskundige begeleiding bent u bij ons verzekerd van een optimaal resultaat.
 

Taxaties
 

Zowel voor ondernemers als beleggers is de waarde van de onroerende zaak essentiële informatie. Niet alleen voor de bedrijfsbalans of financiering maar ook voor het persoonlijke vermogensbeheer is het goed te weten wat de waarde is van uw bedrijfspand.
En wat dacht u van een taxatie in het kader van de Wet WOZ (Waarderingen Onroerende Zaken)? Van de gemeente verneemt u welke waarde zij hanteert voor het bepalen van diverse belastingen, maar bent u het wel eens met de vastgestelde WOZ-waarde? Als u bezwaar wilt aantekenen dient u dat goed te onderbouwen. Bij uitstek het moment om contact met ons op te nemen. Als registertaxateur zijn wij u graag van dienst.

Projectbegeleiding
 

Zowel voor bedrijven als voor beleggers ontwikkelen en begeleiden we nieuwe projecten. Ons kantoor adviseert bij de aankoop van de grond, schakelt architecten en aannemers in en bewaakt het budget en de kwaliteit.
Heeft u nieuwbouwplannen? Neem contact met ons op.