Van Lonkhuizen Makelaars

Herengracht 26
1382 AG Weesp
Tel: 0294 480 355
info@vanlonkhuizen.nl
Leeuwenveldseweg 18, 1382 LX Weesp, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 145,- p.m² p.j.
Leeuwenveldseweg 18 in Weesp 1382 LX

Omschrijving

OBJECT

Modern kantoorgebouw gelegen aan de Leeuwenveldseweg 18 te Weesp deel uitmakend van het kantorenpark “Leeuwenveld”. Het gebouw is opgeleverd in 2001 en heeft een zeer representatieve uitstraling door het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met een hoog afwerkingsniveau.

LIGGING

Kantorenpark “Leeuwenveld” is gelegen op een prominente locatie tegenover het NS-station. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is derhalve uitstekend. Met de auto is het gebouw bereikbaar via de afslag Weesp/ Gaasperplas (N236) van de snelweg A9. Ook via de A1, afslag Weesp is het gebouw zeer goed bereikbaar.

OPPERVLAKTE

Totaal ca. 1.630 m2 vloeroppervlak als volgt verdeeld:

Begane grond : VERHUURD
1e verdieping : VERHUURD
2e verdieping : Circa 436 m² v.v.o.
3e verdieping : VERHUURD

Gemeten conform NEN 2580. Deze oppervlakte is inclusief het naar rato aandeel in de algemene ruimten.

PARKEREN

Toegewezen parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast zijn er ruime GRATIS parkeervoorzieningen op openbaar terrein ten behoeve van de kantoren. Tevens bevindt zich aan de overzijde het P+R terrein bij het NS Station Weesp alwaar het gratis parkeren is.

VOORZIENINGEN

Tot de standaard voorzieningen van het gebouw behoren o.a.:

- Systeemplafonds met inbouw lichtarmaturen
- Toiletgroep
- Lift
- Mechanische ventilatie met topkoeling
- Representatief entree
- Isolerende beglazing in te openen ramen

ADDITIONELE VOORZIENINGEN

Niet tot het gehuurde behoort de huidige inrichting waaronder glazen scheidingswanden, vloerbedekking PVC, keuken, databekabeling. Deze zijn eigendom van de huidige huurder en kunnen in overleg worden overgenomen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 145,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 38,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 436 m² Energie Energieklasse C Energieindex 1.20 Energie einddatum 04-11-2020 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 750,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 436 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig