Terug naar de resultaten
Nieuwstad 68 in Weesp 1381 CD

Nieuwstad 68

1381 CD Weesp
Huurprijs € 1.350,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT Het betreft hier een winkelruimte met magazijnruimte op een prachtige plek aan de Nieuwstad in Weesp ! Volgens het vigerende bestemmingsplan’Stedelijk gebied’is de bestemming centrum bestemd voor detailhandel. WEESP Gelegen tussen groen en water biedt ons historische vestingstadje rust en ruimte. De ligging langs de Vecht is een groot pluspunt voor de ontwikkeling van Weesp, het maakt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OBJECT

Het betreft hier een winkelruimte met magazijnruimte op een prachtige plek aan de Nieuwstad in Weesp !

Volgens het vigerende bestemmingsplan’Stedelijk gebied’is de bestemming centrum bestemd voor detailhandel.

WEESP

Gelegen tussen groen en water biedt ons historische vestingstadje rust en ruimte. De ligging langs de Vecht is een groot pluspunt voor de ontwikkeling van Weesp, het maakt Weesp nog gewilder voor de nu ca. 18.000 bewoners maar ook voor onze bezoekers. Want je bent ook zo in het levendige Amsterdam. Door de toenemende populariteit van Weesp wordt er momenteel volop gebouwd voor mensen die op 1 plek willen wonen, werken en recreëren. De komende jaren zal Weesp een derde groter worden door het bouwen van 2.700 woningen, het project Weespersluis.

Weesp, een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Weesp telt een honderdtal winkels, het merendeel verspreid over het centrum. De meeste winkels zijn van lokale ondernemers, die je graag het verschil willen laten zien. Hun vakkennis, extra service en persoonlijke benadering maken dit verschil.

Lekker wat drinken op een terrasje of uit eten in een van de vele restaurants. In Weesp is volop keuze. Vlees of vis, Frans of Italiaans, chique of informeel… de eethuizen en restaurants in Weesp hebben veel te bieden. Je vindt de eetgelegenheden overal in en buiten het mooie centrum.


LIGGING

Het pand is gelegen op een prachtige plek tussen de groenteboer en bakkerij Muhl aan de gracht in de directe nabijheid van de Hema en bekende namen als Blokker, Kruidvat, AH etc.


OPPERVLAKTE

Totaal ca. 120 m2 vloeroppervlak waarvan ca. 75 m2 winkeloppervlak.


PARKEREN

Op openbaar terrein (betaald parkeren).


AANVAARDING

In overleg doch zeer spoedig mogelijk


VOORZIENINGEN

Pantry, toilet, systeemplafonds met verlichting.

Indien gewenst is het mogelijk hangrekken voor kleding van de huidige huurder over te nemen.


BIJZONDERHEDEN

Verhuurder wenst voor korte perioden te verhuren een en ander in nader overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.350,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting eind 3e kwartaal beschikbaar BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1890 Bouwjaar toelichting volgens BAG Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Verkoopoppervlakte 75 m² Frontbreedte 407 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
120 m²
In units vanaf
120 m²
Verkoop vloeroppervlakte
75 m²
Frontbreedte
407 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.