Terug naar de resultaten
Slijkstraat 42 in Weesp 1381 BA

Slijkstraat 42

1381 BA Weesp
Huurprijs € 1.818,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT Het betreft hier een winkelruimte met een dagverblijf met keukenblok en toilet op een van de beste locaties van Weesp ! Op dit moment is hier een kapsalon gevestigd. BESTEMMING Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming centrumdoeleinden bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca waarbij voor het gebied Slijkstraat/Achteromdwarsstraat een onderverdeling geldt....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OBJECT

Het betreft hier een winkelruimte met een dagverblijf met keukenblok en toilet op een van de beste locaties van Weesp !
Op dit moment is hier een kapsalon gevestigd.

BESTEMMING

Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming centrumdoeleinden bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca waarbij voor het gebied Slijkstraat/Achteromdwarsstraat een onderverdeling geldt.

WEESP

Gelegen tussen groen en water biedt ons historische vestingstadje rust en ruimte. De ligging langs de Vecht is een groot pluspunt voor de ontwikkeling van Weesp, het maakt Weesp nog gewilder voor de nu ca. 18.000 bewoners maar ook voor onze bezoekers. Want je bent ook zo in het levendige Amsterdam. Door de toenemende populariteit van Weesp wordt er momenteel volop gebouwd voor mensen die op 1 plek willen wonen, werken en recreëren. De komende jaren zal Weesp een derde groter worden door het bouwen van 2.700 woningen, het project Weespersluis.

Weesp, een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Weesp telt een honderdtal winkels, het merendeel verspreid over het centrum. De meeste winkels zijn van lokale ondernemers, die je graag het verschil willen laten zien. Hun vakkennis, extra service en persoonlijke benadering maken dit verschil.

Lekker wat drinken op een terrasje of uit eten in een van de vele restaurants. In Weesp is volop keuze. Vlees of vis, Frans of Italiaans, chique of informeel… de eethuizen en restaurants in Weesp hebben veel te bieden. Je vindt de eetgelegenheden overal in en buiten het mooie centrum.


LIGGING

Het pand is gelegen op het drukste deel van de hoofdwinkelstraat de Slijkstraat in het centrum van Weesp pal tegenover de Blokker en de regionaal bekende IJssalon Nelis. Vestigingen van het Kruidvat, Hema, Wibra bevinden zich eveneens in dit gezellige centrum. Wekelijks vindt aan de Nieuwstraat de markt plaats.

De winkel loopt door tot aan de Achteromstraat met uitzicht op het Binnenveer welke direct aansluit op de rivier De Vecht welke in het seizoen een grote aantrekkingskracht heeft op toeristen en watersportliefhebbers. Hier bevinden zich aan het water horecagelegenheden met terrassen.


OPPERVLAKTE EN INDELING

ca. 55 m2 winkeloppervlak met een dagverblijf met pantry en toilet van ca. 25 m2. Het dagverblijf kan voor een deel bij de winkel worden getrokken zodat er zicht is op het water.

De winkel heeft een moderne gevel en een voorportaal welke na verplaatsing van de pui naar de straatzijde vergroot kan worden met ca. 8 m2 winkeloppervlak of u kunt deze ruimte gebruiken als etalage.

PARKEREN

Op openbaar terrein (betaald parkeren)
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.818,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1700 Bouwjaar toelichting volgens BAG Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 55 m² Frontbreedte 575 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Horeca Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoop vloeroppervlakte
55 m²
Frontbreedte
575 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Functie
Horeca
Regio
Noord-Holland
Welstandsklasse
A1
Sector
Fastfoodsector
Type
Lunchroom, broodjeszaak

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.