Terug naar de resultaten
Flevolaan 34 in Weesp 1382 JZ

Flevolaan 34

1382 JZ Weesp
Huurprijs € 75.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT Bedrijfsgebouw met kantoren. Alle kozijnen zijn zojuist vervangen door kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Op dit moment worden de kantoorruimte en de toiletgroepen gerenoveerd. WEESP -> AMSTERDAM In 2018 is in een referendum besloten een fusie aan te gaan met de Gemeente Amsterdam. De ambtelijke fusie heeft inmiddels plaatsgevonden waarna nu de bestuurlijke fusie wordt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1505 m² In units vanaf 1198 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

OBJECT

Bedrijfsgebouw met kantoren. Alle kozijnen zijn zojuist vervangen door kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Op dit moment worden de kantoorruimte en de toiletgroepen gerenoveerd.


WEESP -> AMSTERDAM

In 2018 is in een referendum besloten een fusie aan te gaan met de Gemeente Amsterdam. De ambtelijke fusie heeft inmiddels plaatsgevonden waarna nu de bestuurlijke fusie wordt voorbereid. Naar verwachting zal deze in 2022 plaatsvinden. Tegen die tijd is ook de nieuwe afrit naar Weesp gerealiseerd zodat het bedrijventerrein nog beter bereikbaar is.


BESTEMMING

Conform het vigerende bestemmingsplan ’bedrijventerreinen’ vastgesteld op 27 juni 2013 is de bestemming bedrijven voor bedrijfsactiviteiten als genoemd in bijlage 2 (Staat van Bedrijfsactiviteiten), met uitzondering van de categorieën logies-, maaltijden- en drankenverstrekking, onderwijs, gezondheid- en welzijnszorg, cultuur, sport en recreatie en overige dienstverlening, met dien verstande dat bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.1 zijn toegestaan;


LIGGING

Het object is gelegen aan de op het bedrijventerrein Noord. Op dit bedrijventerrein en in Weesp, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Abbott, Truvion en Moorman Karton ed gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort.
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammerweg A9).


OPPERVLAKTE

Entreehal ca. 34 m²
Tussenverdieping toiletgroep ca. 11 m²
Kantoren verdieping ca 262 m²
Bedrijfsruimte ca 1.198 m²

Totaal ca 1.505 m² v.v.o.


PARKEREN

Voldoende mogelijkheden op eigen terrein.


VOORZIENINGEN

Tot de standaard voorzieningen van het gebouw behoren o.a.:

Kantoren:
- Systeemplafonds met inbouw lichtarmaturen
- Toiletgroep
- Centrale verwarming middels radiatoren
- Huidige indeling

Bedrijfsruimte:
- Gasheater
- Overheaddeur bedienbaar aan voor- en achterzijde
- Vrije hoogte 5.60 m.
- Pantry
- Lichtstraat


WIJZE VAN OPLEVERING

In de huidige staat in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 75.500,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Vanaf januari 2020 beschikbaar voor verhuur BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1972 Bouwjaar toelichting volgens BAG Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1505 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 540 cm Oppervlakte kantoorruimte 307 m² Energie Energieklasse D Energieindex 1.44 Energie einddatum 10-03-2030 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1198 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
1198 m²
In units vanaf
1198 m²
Vrije hoogte
540 cm
Vrije overspanning
18 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
307 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring