Van Lonkhuizen Makelaars

Herengracht 26
1382 AG Weesp
Tel: 0294 480 355
info@vanlonkhuizen.nl
Nesland 1, 1382 MZ Weesp, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 145,- p.m² p.j.
Foto

Omschrijving

OBJECT

Hoogwaardige kantoorruimte in moderne kantoorvilla's gelegen te Weesp aan Nesland aan de Rivier 'De Vecht'.

De gebouwen hebben een zeer representatieve uitstraling door het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met een hoog afwerkingsniveau.Elke etage is voorzien van een terras aan de Vecht.


LIGGING

De kantoorvilla's maken deel uit van het businesspark "Vechtzicht", gelegen op een prominente locatie aan de rivier de Vecht en nabij het NS-station.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is derhalve uitstekend. Door de ligging aan de uitvalsweg naar de snelweg A1, is de bereikbaarheid met eigen vervoer eveneens uitstekend te noemen.


PARKEREN

Voor deze ruimte zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Op openbaar terrein is het vrij parkeren.BESCHIKBAAR:

Op de 1e verdieping is nog 192 m2 kantoor beschikbaar.


De gebouwen zijn gelegen op ongeveer 500 m2 van het NS station en op loopafstand van het gezellige centrum van Weesp alwaar verschillende restaurants, gezellige terrasjes en een leuk winkelgebied.

Parkeren is mogelijk op eigen beveiligd terrein. Daarnaast zijn er gratis parkeermogelijkheden op openbaar terrein.

OPLEVERINGSNIVEAU

De gebouwen zijn standaard voorzien van:
-representatieve entree
-lift
-mechanische ventilatie met topkoeling
-verwarming met radiatoren
-wandgoten ten behoeve van elektriciteit, telefoon- en databekabeling, voorzien van wandcontactdozen (220 V).
-systeemplafonds voorzien van energiezuinige en beeldscherm vriendelijke lichtarmaturen
-4 toiletten per bouwlaag
-mogelijkheid voor pantry 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 145,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 37,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 192 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.90 Energie einddatum 29-05-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 12 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 750,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 192 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m