Van Lonkhuizen Makelaars

Herengracht 26
1382 AG Weesp
Tel: 0294 480 355
info@vanlonkhuizen.nl
Hogeweyselaan 101, 1382 JK Weesp, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Foto

Omschrijving

OBJECT

Twee geschakelde bedrijfsgebouwen met bedrijfsruimte op de begane grond en kantoren op de verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de entree naar de kantoren. Laden en lossen geschiedt via de serviceweg de Keurstraat op eigen terrein.


BESTEMMING

Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming bedrijventerrein I, bestemd voor bedrijven t/m milieu cat. 2, perifere detailhandel van tenminste 500 m2 en grootschalige detailhandel van tenminste 1.500 m2.


LIGGING

Het object is gelegen aan de doorgaande route op het bedrijventerrein Noord. In Weesp, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Abbott en Tramedico gevestigd. Deze weg zal een belangrijkere functie als invalsweg door de Bloemendalerpolder naar Weesp krijgen nadat de nieuwe afslag vanaf de A1 wordt opgeleverd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammer-weg A9).


OPPERVLAKTE

PER GEBOUW

Bedrijfsruimte: ca. 1.142 m²

Kantoorruimte op verdieping:ca. 282 m²

Afsluitbaar buitenterreinca. 275 m²


PARKEREN

Voor het gebouw bevinden zich in totaal 2 x 6 parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er gratis parkeerfaciliteiten op de openbare weg.


OPLEVERINGSNIVEAU

Het pand wordt in goede staat opgeleverd met onder andere de navolgende voorzieningen:

Kantoren:
-gas cv-installatie met radiatoren
-systeemplafonds met inbouw lichtarmaturen
- toiletgroepen per bouwlaag

Bedrijfsruimte:
-gasheaters
-2 x TL-lijnverlichting
-Kunststof lichtstraten
-Elektrisch bedienbare overheaddeur
-Epoxy vloer in bedrijfsruimte en kantoren begane grond
-Krachtstroomvoorziening


BIJZONDERHEDEN

Momenteel is het gebouw nog verhuurd tot 1 november 2018. In overleg met de nieuwe huurder wordt het opleveringsniveau overlegd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2848 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 540 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 2284 m² Oppervlakte kantoorruimte 564 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 12 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1424 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m