Terug naar de resultaten
Flevolaan 56 A in Weesp 1382 JZ

Flevolaan 56 a

1382 JZ Weesp
Huurprijs € 1.450,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Een kleinschalige bedrijfsunit met grote mogelijkheden ! De huidige eigenaar heeft de oorspronkelijke bedrijfsruimte opgedeeld in 3 zelfstandige bedrijfsunits en de kantoren verwijderd zodat een toekomstig gebruiker zelf kan bepalen wat hij wil. LIGGING Het complex waar de bedrijfsunit deel van uitmaakt is gelegen op het bedrijventerrein Noord. Op dit bedrijventerrein en in Weesp,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 156 m²
Lees meer

Omschrijving

Een kleinschalige bedrijfsunit met grote mogelijkheden !

De huidige eigenaar heeft de oorspronkelijke bedrijfsruimte opgedeeld in 3 zelfstandige bedrijfsunits en de kantoren verwijderd zodat een toekomstig gebruiker zelf kan bepalen wat hij wil.


LIGGING

Het complex waar de bedrijfsunit deel van uitmaakt is gelegen op het bedrijventerrein Noord. Op dit bedrijventerrein en in Weesp, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Abbott, Moorman Karton, Knipidee, Altacel gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammer-weg A9).


OPPERVLAKTE

ca. 156 m² verhuurbaar vloeroppervlak (ca. 10,2 x 15,2)


PARKEREN

Op eigen terrein.


BESTEMMING

De bestemming volgens het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerreinen is de bestemming:
Bedrijventerrein 1 bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 4.1.


VOORZIENINGEN

Tot de standaard voorzieningen van het gebouw behoren o.a.:

- toilet
- pantry
- overheaddeur van 4.20 hoog en 3.20 breed
- 5.80 meter vrije hoogte in de bedrijfshal;
- maximaal toelaatbare vloerbelasting 2.000 kg/m² in de bedrijfsruimte.

De ruimte wordt voorzien van eigen aansluitingen op gas, water en elektriciteit. Tot die tijd wordt energie geleverd via de oude hoofdmeters.

De unit is uitstekend geschikt voor het inbouwen van een kantoorruimte. Aan de voorzijden zijn raampartijen aanwezig. Tevens behoort het inbouwen van een entresolvloer tot de mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.450,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1982 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 156 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 580 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
156 m²
Vrije hoogte
580 cm
Vrije overspanning
10 m
Vloerbelasting
2000 kg/m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring