Van Lonkhuizen Makelaars

Herengracht 26
1382 AG Weesp
Tel: 0294 480 355
info@vanlonkhuizen.nl
Dammerweg 103 a, 1394 GT Nederhorst den Berg, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 14.190,- p.j.
Dammerweg 103 A in Nederhorst Den Berg 1394 GT

Omschrijving

OBJECT

Praktische kantoorruimte deel uitmakende van een modern bedrijvencomplex bestaande uit bedrijfsruimte met kantoren en vijf zelfstandige kantoorunits.

LIGGING

Nederhorst den Berg valt onder de Gemeente Wijdemeren en is gelegen onder de ‘rook’ van Amsterdam langs de rivier ‘De Vecht’ tussen Weesp en Vreeland en beschikt over drie jachthavens.

Het dorp biedt alle benodigde winkelfaciliteiten alsmede een postagentschap bij de Albert Heijn.

Het bedrijvencomplex is gelegen aan de doorgaande route door Nederhorst den Berg de Dammerweg. De achterzijde van het pand is gelegen aan de jachthaven aan de Spiegelplas welke middels een sluis direct verbinding heeft met de rivier De Vecht.

Er zijn uitstekende busverbindingen met het NS-station in Weesp. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort. Er is een goede busverbinding met het station.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. Er is een goede ontsluiting naar de provinciale weg N201 (Hilversum-Mijdrecht) en N238 (Bussum-Amsterdam ZO).


OPPERVLAKTE

122 m² kantoorruimte op de begane grond conform NEN 2580


SERVICEKOSTEN

Niet van toepassing. Alle units zijn voorzien van eigen aansluitingen.


VOORZIENINGEN

Tot de voorzieningen behoren o.a.:

- EIGEN aansluitingen op gas, elektra en water
- huidige vloerbedekking
- energielabel A
- systeemplafonds met inbouw lichtarmaturen (LED)
- toilet
- pantry
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 14.190,- per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 122 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.89 Energie einddatum 06-04-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 122 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig